Door mij getrouwd


Door mij getrouwd

"E & H"

13 juli 2020

Lieve Agnes,

Bedankt voor het prettige en gezellige gesprek voorafgaand aan ons huwelijk.

Je toont werkelijke interesse in ons als individu, maar ook in onze gezinssamenstelling, toekomst en verleden. Leuk !

Met de tijdens het gesprek verzamelde informatie weet je vervolgens van de plechtigheid gezelligheid te maken.

Vooral de interactie met onze getuigen en met onszelf maakt van deze bijeenkomst een gezellig geheel. We hebben gelachen en aandachtig geluisterd.

Je hebt ons vertrouwen direct gewonnen en over je enthousiasme kunnen we alleen maar zeggen dat het daaraan zeker niet ontbreekt. Leuk en warm is het contact met jou voor ons.

Je bent “onze” BABS !

Bedankt Agnes,

Liefs, E&H

"Love is when you don't have to be with another person to touch their heart!"

10 juli 2020

Lieve Agnes,

Agnes heeft tijdens onze huwelijksceremonie laten zien dat haar ambt niet alleen stoelt op een zeer grondige voorbereiding maar ook op een grote mate van bevlogenheid. De sfeer, de voorgesprekken, het inzicht en de passie van Agnes voor haar vak hebben ervoor gezorgd dat bepaalde mijlpalen uit ons verleden naadloos waren verweven in haar betoog. Een bijzondere ervaring uitgevoerd door een bijzonder fijn mens.

Ronald & Iulia

"Love is composed of a singel soul inhabiting two bodies"

11 juli 2020
Agnes is een lieve enthousiaste trouwambtenaar. Ze neemt alle tijd om de wensen te bespreken en heeft aandacht voor elk detail. Door haar spontane persoonlijke toespraak en met alle tips voor de aankleding van de dag was het gehele plaatje compleet. 
 
Zij heeft er voor ons en de gasten een onvergetelijke dag van gemaakt. 
Voor iedereen die gaat trouwen en op zoek is naar een trouwambtenaar is Agnes zeker de perfecte ambtenaar. 
 
Groetjes Frans & Lijda

"Life is the flower for which love is the honey."

19 juni 2020

Hoi Agnes,

We vonden de ceremonie erg geslaagd, niet te lang en niet te kort. Je hebt ons verhaal goed en leuk verwoord tijdens de ceremonie, we houden wel van een losse sfeer met wat humor ertussen. We vinden je een leuke spontane vrouw die goed meedenkt met het bruidspaar over de invulling van de ceremonie en ook met leuke en goede ideeën komt. Al met al was het voor ons ondanks de rare tijd waarin we leven met alle regels ed een zeer geslaagde dag waar jij zeker een groot aandeel in bent geweest. We willen je hiervoor ook erg bedanken.

Veel liefs

Erick en Dianna

"We loved with a love that was more than love"

16 december 2019

Agnes heeft als trouwambtenaar onze trouwdag zó bijzonder gemaakt! Waar wij dachten voor een kosteloos en daarmee toch wat onpersoonlijk huwelijk in 10 minuten te gaan, maakte zij deze dag voor ons onvergetelijk. Totaal onverwacht stond ze ineens voor ons om ons huwelijk te sluiten. Met een mooi, persoonlijk verhaal, een lach en een traan. Het was een onvergetelijke dag! Agnes is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zo’n zelfde ervaring: een BABS die je trouwdag nèt even mooier, persoonlijker en geweldiger kan maken!

Heleen en Bo

“Love is a message and the message is love”

28 november 2018

Met dit nummer ontving je ons op onze trouwlocatie. Agnes, jouw prachtige persoonlijke speech heeft ons maar ook de mensen om ons heen een traantjes doen wegpinken. Maar je anekdotes hebben ons ook hartelijk doen lachen. Je nam ons in jouw verhaal mee terug in de tijd vanaf onze eerste ontmoeting tot de dag van “ja, ik wil”.  Je hebt verrassend goed weten te omschrijven wie wij echt zijn. Knap om dat zo goed neer te zetten. Zo mooi geschreven, zo mooi gesproken, zo bijzonder, zo oprecht, zo warm.


Voor ons is het een prachtige dag geweest om nooit te vergeten, mede dankzij jou.

Een lieve warme groet van Theo en Carla

Partners

Contact


Agnes Pol
Trouwambtenaar

Zuiddijk 61 A128
3255 LV Oude Tonge
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T; 06 400 743 80

Overige informatie


Kvk nummer: 24450038

BTW nummer: NL001328719B53

Lilian & Adam

Copyright © 2018-2020 Agnes trouwt. Alle rechten voorbehouden | Design & development Ministerie van Visuele Zaken