Door mij getrouwd


Door mij getrouwd

"Life is the flower for which love is the honey. "

18 juni 2021

Wij zijn ontzettend blij dat we Agnes hebben gekozen als trouwambtenaar. Ze was super betrokken en was heel persoonlijk. We voelden ons gelijk op ons gemak en konden makkelijk met haar praten. We merkten allebei dat ze echt haar best deed om ons te leren kennen om er op onze trouwdag een prachtig verhaal van te maken!
Wij raden Agnes bij iedereen aan!

Ian en Marijke

"Love is composed of a single soul inhabiting two bodies."

11 juni 2021

Agnes is een lieve vrouw die erg betrokken is en meedenkt in onze wensen wat we wilden op onze ceremonie.

We hebben haar leren kennen bij ons thuis tijdens het bespreken voor onze trouwdag en ze heeft er een mooi verhaal van gemaakt.

Groet Tanja en Martin

"Love is when the other person's happiness is more important than your own."

21 mei 2021

Agnes is een fantastische lieve oprechte vrouw die ons met heel veel liefde en toewijding heeft getrouwd. We hadden geen betere Babs kunnen vinden. Nogmaals heel veel dank lieve Agnes.

Liefs Mireille en Tanja

"Love is the flower you've got to let grow."

25 februari 2021

De dame weet van aanpakken, is zeer gedreven en zorgt voor een prachtige ceremonie. Ze neemt de tijd voor je en je betrokken, vol met goede ideeën en bekijkt dingen van de zonnige kant. Ondanks dat we getrouwd zijn in de corona-tijd is dit de meest waardevolle dag voor ons geworden, maar hoe kon dit dan ook anders dan zo’n geweldige persoonlijke ceremonie waar ik nog steeds een brok van in me keel krijg? Als je voor Agnes kiest als BABS dan garandeer ik je geen spijt!

Steven en Annette

"Love is the most powerful thing in the world, and you know, what love brings is joy."

12 oktober 2020

Agnes hebben we ontmoet als een super lieve en betrokken vrouw. Ze toont oprechte interesse en het voelde direct vertrouwd, alsof we haar al jaren kenden. We hoefden dan ook niet te twijfelen om haar als ambtenaar te kiezen. Ze trouwde ons met enorm veel passie, rust en een persoonlijk verhaal. We zijn enorm blij dat ze erbij was en dit gaf onze ceremonie echt een finishing touch. Enorm bedankt dat je ons wilde trouwen!

Léon en Suzanne

"Love is the answer, and you know that for sure; Love is a flower, you've got to let it grow."

10 oktober 2020

Lieve Agnes,

De passie die jij als trouwambtenaar hebt voelde je tijdens de ceremonie.

Met je kracht, je oprechte steun en betrokkenheid maakte jij onze ceremonie in deze “bijzondere tijd en onder bijzondere omstandigheden” tot een geweldig mooi moment van onze dag.

Je hebt ons verhaal zo leuk en met humor verteld. We hebben zo gelachen.     Ook hoe je onze kinderen, die getuigen waren, en onze kleindochter die  bruidsmeisje was, erbij heb betrokken maakte het geheel compleet.

De grondige voorbereiding getuigt dat jij je ambt als BABS volledig waar maakt.

Heel erg bedankt dat jij onze trouwambtenaar was.

Voor bruidsparen die nog een persoonlijke en geweldige trouwambtenaar zoeken, neem contact op met Agnes, je zal er geen spijt van krijgen.

John en Anita

"The art of love is largely the art of persistence."

19 september 2020

Wij konden het niet beter hebben getroffen dan met Agnes. Al bij het eerste gesprek voelde wij de klik. We werden warm ontvangen bij haar thuis en het voelde heel vertrouwd. Agnes wist precies de juiste vragen te stellen om er een leuk en mooi verhaal van te maken voor de ceremonie. Daarnaast is het ook gewoon oprechte interesse die ze in je heeft. Wij hebben zelfs van onze gasten complimenten over haar gehad. Al met al raden wij Agnes zeker aan! Ze is een hele warme, lieve en betrokken vrouw. 

Romy en Paul

"Life is the flower for which love is the honey."

30 augustus 2020

Agnes beseft hoe belangrijk haar rol is als trouwambtenaar tijdens een ceremonie. Zij besteedt daarom veel tijd en aandacht aan haar werk. Daarnaast is ze ook oprecht geïnteresseerd in mensen én hun verhaal. Door die combinatie weet Agnes echt het verschil te maken! Zij neemt uitgebreid de tijd voor een eerste kennismakingsgesprek. Weet dan de juiste vragen te stellen en de gevoelige snaar te raken. Vervolgens schrijft ze een prachtig verhaal met ook de nodige humor. Agnes verstaat haar vak ontzettend goed. Wij, maar ook onze gasten, kijken terug op een fantastische dag. Dank voor jouw (grote) bijdrage hieraan!

Luc en Riëlle

"Life without love is like a tree without blossoms or fruit."

28 augustus 2020

Op 28-8-2020 zijn wij getrouwd door trouwambtenaar Agnes. Wat heeft zij er een mooie persoonlijke ceremonie van gemaakt. Precies zoals wij dit hadden gewenst. Ze heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. Wij kunnen terugkijken op een fantastische dag! 

 Liefs Robin en Jolanda

"E & H"

13 juli 2020

Lieve Agnes,

Bedankt voor het prettige en gezellige gesprek voorafgaand aan ons huwelijk.

Je toont werkelijke interesse in ons als individu, maar ook in onze gezinssamenstelling, toekomst en verleden. Leuk !

Met de tijdens het gesprek verzamelde informatie weet je vervolgens van de plechtigheid gezelligheid te maken.

Vooral de interactie met onze getuigen en met onszelf maakt van deze bijeenkomst een gezellig geheel. We hebben gelachen en aandachtig geluisterd.

Je hebt ons vertrouwen direct gewonnen en over je enthousiasme kunnen we alleen maar zeggen dat het daaraan zeker niet ontbreekt. Leuk en warm is het contact met jou voor ons.

Je bent “onze” BABS !

Bedankt Agnes,

Liefs, E&H

"Love is when you don't have to be with another person to touch their heart!"

10 juli 2020

Lieve Agnes,

Agnes heeft tijdens onze huwelijksceremonie laten zien dat haar ambt niet alleen stoelt op een zeer grondige voorbereiding maar ook op een grote mate van bevlogenheid. De sfeer, de voorgesprekken, het inzicht en de passie van Agnes voor haar vak hebben ervoor gezorgd dat bepaalde mijlpalen uit ons verleden naadloos waren verweven in haar betoog. Een bijzondere ervaring uitgevoerd door een bijzonder fijn mens.

Ronald & Iulia

"Love is composed of a singel soul inhabiting two bodies"

11 juli 2020
Agnes is een lieve enthousiaste trouwambtenaar. Ze neemt alle tijd om de wensen te bespreken en heeft aandacht voor elk detail. Door haar spontane persoonlijke toespraak en met alle tips voor de aankleding van de dag was het gehele plaatje compleet. 
 
Zij heeft er voor ons en de gasten een onvergetelijke dag van gemaakt. 
Voor iedereen die gaat trouwen en op zoek is naar een trouwambtenaar is Agnes zeker de perfecte ambtenaar. 
 
Groetjes Frans & Lijda

"Life is the flower for which love is the honey."

19 juni 2020

Hoi Agnes,

We vonden de ceremonie erg geslaagd, niet te lang en niet te kort. Je hebt ons verhaal goed en leuk verwoord tijdens de ceremonie, we houden wel van een losse sfeer met wat humor ertussen. We vinden je een leuke spontane vrouw die goed meedenkt met het bruidspaar over de invulling van de ceremonie en ook met leuke en goede ideeën komt. Al met al was het voor ons ondanks de rare tijd waarin we leven met alle regels ed een zeer geslaagde dag waar jij zeker een groot aandeel in bent geweest. We willen je hiervoor ook erg bedanken.

Veel liefs

Erick en Dianna

"We loved with a love that was more than love"

16 december 2019

Agnes heeft als trouwambtenaar onze trouwdag zó bijzonder gemaakt! Waar wij dachten voor een kosteloos en daarmee toch wat onpersoonlijk huwelijk in 10 minuten te gaan, maakte zij deze dag voor ons onvergetelijk. Totaal onverwacht stond ze ineens voor ons om ons huwelijk te sluiten. Met een mooi, persoonlijk verhaal, een lach en een traan. Het was een onvergetelijke dag! Agnes is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zo’n zelfde ervaring: een BABS die je trouwdag nèt even mooier, persoonlijker en geweldiger kan maken!

Heleen en Bo

“Love is a message and the message is love”

28 november 2018

Met dit nummer ontving je ons op onze trouwlocatie. Agnes, jouw prachtige persoonlijke speech heeft ons maar ook de mensen om ons heen een traantjes doen wegpinken. Maar je anekdotes hebben ons ook hartelijk doen lachen. Je nam ons in jouw verhaal mee terug in de tijd vanaf onze eerste ontmoeting tot de dag van “ja, ik wil”.  Je hebt verrassend goed weten te omschrijven wie wij echt zijn. Knap om dat zo goed neer te zetten. Zo mooi geschreven, zo mooi gesproken, zo bijzonder, zo oprecht, zo warm.


Voor ons is het een prachtige dag geweest om nooit te vergeten, mede dankzij jou.

Een lieve warme groet van Theo en Carla

Partners

Contact


Agnes Pol
Trouwambtenaar

Zuiddijk 61 A128
3255 LV Oude Tonge
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T; 06 400 743 80

Overige informatie


Kvk nummer: 24450038

BTW nummer: NL001328719B53

Lilian & Adam

Copyright © 2018-2020 Agnes trouwt. Alle rechten voorbehouden | Design & development Ministerie van Visuele Zaken