Door mij getrouwd


Door mij getrouwd

"Terugblik NLDoet"

10 maart 2023

Dit jaar hebben de bewoners van Ebbe en Vloed te Oude Tonge en omwonenden mogen genieten van een grote bruidsmodeshow. De modeshow was echt een groot succes! Er kwamen schitterende jurken voorbij waarzo leuke en prachtige verhalen bij hoorden. Halverwege de show vertelde trouwambtenaar Agnes een paar mooie anekdotes met aansluitend de huwelijksvoltrekking van een prachtig bruidspaar van 81 en 84 jaar oud. Na het jawoord werd er een prachtige bruidstaart binnengereden die door het bruidspaar werd aangesneden en werd er op de liefde met elkaar geproost. Wij willen graag onze dank uitspreken naar alle sponsoren en Agnes van Agnes Trouwt,  bedankt voor jouw mooie woorden en de huwelijksvoltrekking tijdens de bruidsmodeshow.

"Love is, above all, the gift of oneself."

18 febr.2023

Agnes heeft een bijzondere ceremonie voor ons verzorgd, onze her gelofte. Ze weet daar echt iets bijzonders van te maken. Heel persoonlijk en interactief, ze betrekt ook familie en vrienden bij het geheel wat het extra speciaal maakt. De communicatie en samenwerking verliepen soepel. Agnes is flexibel en denkt met je mee waar nodig. Ook was ze bereid een flink stuk voor ons te rijden naar de door ons gekozen locatie. Het was echt een mooi moment, zowel voor ons als voor de gasten. Super bedankt!

Groetjes Wendy

"Love is not to be purchased, and affection has no price."

20 oktober 2022

Voorafgaand aan de ceremonie heeft Agnes ons goede trouwleveranciers getipt waarmee wij net dat beetje extra hadden tijdens onze ceremonie. De ceremonie die Agnes voor ons heeft neergezet was prachtig en daar ontbrak niets aan. De afwezigheid van onze (schoon-)vader heeft zij op een dusdanige manier benoemd, waardoor hij er die dag toch een beetje bij was. Dit vonden wij zo bijzonder! Zij heeft op een mooie, warme manier ons verhaal met onze gasten gedeeld met hier en daar wat humor. Onze gasten werden actief bij de ceremonie betrokken en we hebben nadien liefdevolle woorden over de ceremonie ontvangen.

Groetjes, Jasper en Annemarijn

"Love is the only gold."

16 september 2022

We zijn erg tevreden over Agnes als trouwambtenaar! We waren vrij laat met het indienen van ons huwelijk bij de gemeente, waardoor er niet veel tijd over was voor Agnes om een mooie ceremonie voor te bereiden. Dit was geen probleem voor Agnes, ze was erg flexibel en heeft voor een fantastische ceremonie gezorgd!

"Love is my religion - I could die for it."

16 september 2022

Het was een fantastische dag voor ons en de ceremonie was prachtig.

Agnes komt ruim van te voren een kennismakingsgesprek met je doen en neemt daar de tijd voor.
Ons gesprek was ontzettend fijn en huiselijk.

De moeite die ze dan in haar speech heeft gestoken was fantastisch.
Mooie verhalen van getuigen over ons. En de verhalen die wij hadden verteld en geschreven kwamen allemaal terug.

Als je wat extra's wilt is allemaal geen probleem bij Agnes het kan allemaal gewoon.

De ceremonie heeft Agnes voor ons onvergetelijke gemaakt. Het was het mooiste onderdeel van de dag !
Duizendmaal bedankt Agnes !!

 

Jamie en Iris

"Love is not only something you feel, it is something you do."

15 september 2022

Op 15 september zijn wij door Agnes getrouwd in het kasteel van Rhoon. Het was een prachtige dag! In het voorbereidingsgesprek was Agnes betrokken en geïnteresseerd, wat zorgde voor een goede klik tussen ons. Een paar dagen voor de bruiloft belde ze ons op om te vragen hoe het ging met alle voorbereidingen. Dit hebben wij als erg prettig ervaren! Op de dag zelf was Agnes betrokken bij al onze gasten en de getuigen. Haar toespraak was persoonlijk en warm. We willen Agnes als trouwambtenaar zeker aanbevelen!

"Het leven is de liefde waard"

9 september 2022

Vanaf het eerste moment voelden wij ons bij Agnes op ons gemak. Ze heeft de tijd genomen om ons te leren kennen en er een onvergetelijke, warme en liefdevolle ceremonie van te maken.

Lieve Agnes, bedankt voor deze schitterende herinnering!

Groetjes van Jan Bert en Elly

"Love is my religion - I could die for it."

2 september 2022

Het begon al bij de intake met diverse, rake, vragen over ons. Bij het afscheid, want Agnes is ook interieurstylist, toch nog even een tip over hoe we het beste de woonkamer konden indelen. De bank staat nog steeds op de aangegeven plek..

Nog enkele avonden voor de ceremonie even inchecken hoe het ging en of ze nog wat kon betekenen, zelfs over de styling van onze trouwlocatie werd meegedacht.

Wat heeft Agnes ons daarna mooi getrouwd! Zelfs een paar keer tot tranen geroerd, dat is niet voor heel veel mensen weggelegd. En datzelfde geldt voor een aantal van de getuigen, ze gaven allemaal aan dat Agnes in staat was om op een dusdanige manier te vertellen dat de traanbuisjes vanzelf gingen lopen.

Ook het feit dat onze drukke, kleine, mannetjes af en toe de ceremonie verstoorden werd vakkundig opgelost en voelde geen moment vervelend of onnatuurlijk. Dat maakte het voor ons juist af, ook dat is namelijk onderdeel van ons gezin.

Wat een ontzettend lieve en fijne vrouw is Agnes en wat zijn we blij dat ze ons wilde trouwen, wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen!

Groetjes Dennis en Loraine

"Love is like a virus. It can happen to anybody at any time."

23 juli 2023

Agnes is een aardige en behulpzame persoon. Vanaf onze eerste ontmoeting bood ze ons haar bereidheid om te helpen in verschillende zaken.

Ze leidde de ceremonies met een glimlach, een grap, romantiek en een vleugje serieuze verhalen.

Bedankt, lieve Agnes, dat je ons hebt getrouwd.

Groetjes,
Hans en Marta

"Love is the ultimate expression of the will to live."

22 juli 2023

Op onze prachtige trouw locatie, het weer is prachtig, onze lieve gasten zijn prachtig, jij ziet er prachtig uit en wij zijn prachtig, wat heeft een mens nog meer nodig op zijn trouwdag.

Lieve woorden van jou de trouwambtenaar en die waren er in overvloed. Je hebt ons en onze gasten ontroerd en de dag onvergetelijk gemaakt.
Heel veel dank hiervoor,

Susan en Richard

"Love isn't something you find.
Love is something that finds you"

9 juli 2022

Ik kan eigenlijk alleen spreken in superlatieven over Agnes. Vanaf het eerste gesprek, waar zij ruim de tijd voor nam en wij bijna al het gevoel hadden dat wij een goede vriendin over de vloer hadden, hadden wij een zeer fijn gesprek en kennismaking. Alle communicatie voor de ceremonie was heel open en fijn  Agnes denkt ook mee met bepaalde dingen waar je zelf misschien niet zo snel aan denkt. Ik vond het ook erg leuk dat zij de getuigen ook betrokken heeft en contact met ons gehad om nog een beter beeld te vormen over wij wie zijn als paar. De ceremonie was in een woord super gedaan prachtig verhaal leuke grappen en Agnes kan ook goed inspelen op dingen die op het moment gaande zijn met het publiek. Ik heb van zoveel mensen gehoord dat zij zo onder de indruk waren van hoe Agnes het aanpakt. (wij willen graag nog een keer trouwen als dat mogelijk was!) alleen maar liefde dus voor Agnes een echte toppper"

Groetjes Ricky en Krystian

"All love is vanquished by a succeeding love"

2 juli 2022

Wij hadden met Agnes vanaf het begin al een fijne klik.
We zaten op 1 lijn en konden fijn met elkaar praten.
Tevens heeft zij ons tips gegeven en met fijne mensen in contact gebracht.

Groetjes Esther en Peter

"Love is composed of a single soul inhabiting two bodies"

24 juni 2022

Op 24 juni was Agnes onze trouwambtenaar bij onze bruiloft. Wat heeft ze er een mooie en bijzondere dag van gemaakt! We zijn bij Agnes terecht gekomen via Instagram en haar website, wat ons erg aansprak. Daarna is zij bij ons thuis geweest voor het gesprek waarin we urenlang ons verhaal hebben verteld.

Agnes is een warme en lieve vrouw waarbij wij ons gelijk op ons gemak voelde. Ze heeft ons ook nog wat goede tips gegeven voor andere leveranciers en versiering en indeling van de ceremonie (en zelfs voor ons interieur ;-)). Ook na het gesprek bleef het contact heel prettig, ze heeft ons nog een paar keer gebeld en ook vlak voor de bruiloft nog een paar keer gecontact.

Wat ook erg leuk was is dat zij onze getuigen uitgebreid heeft gesproken en dit op een hele leuke manier heeft meegenomen in de ceremonie. Op de dag zelf heeft Agnes er een prachtig liefdevol en persoonlijk verhaal van gemaakt. Ze neemt iedereen mee in ons verhaal en weet hieruit de mooiste dingen te vertellen. Al met al ontzettend blij dat Agnes onze ceremonie heeft mogen verzorgen en er een prachtig moment van heeft weten te maken.

Agnes, hartstikke bedankt voor alles!

Als je gaat voor een romantische ceremonie, met af en toe een goede grap en af en toe een traantje, kunnen wij Agnes van harte aanraden!

"Harmony is pure love, for love is complete agreement"

17 juni 2022

Wij voelde ons met onze kennismaking gelijk welkom als er een klik is hoeft je niet meer verder te zoeken, dat was al heel fijn. Tweede gesprek kwam Agnes bij ons thuis zo kon ze zien hoe je woont en wat wij heel belangrijk vonden ons zoontje ontmoeten. Ging allemaal zo vanzelf en dan ga je kletsen heel veel kletsen ook wel confronterend want dan besef je opeens wat je mee maakt met elkaar vanaf het begin. Daar kwam al een traan maar ook zeker een lach. Mijn vraag kan de ceremonie kort Agnes haar antwoord nee niet kort ik maak het persoonlijk en daar zijn we nu heel blij mee. Voor onze gasten misschien iets minder, hahaha die zaten in de zon en het was warm, maar wat ik nu hoor vond iedereen het erg mooi!

Bedankt Agnes voor jou interesse in ons!!! En fijn dat je mee dacht hoe onze zoon ook echt ging trouwen!"

groetjes Patrick en Mariska

"Passion is momentary; love is enduring"

10 juni 2022

Trouwambtenaar, Agnes Pol heeft op vrijdag 10 juni op kindcentrum Juliana in Zwijndrecht een trouwceremonie begeleid van juf Elize en haar man. Het was een prachtige gebeurtenis, waarin Agnes veel aandacht had voor de belevenis van jonge kinderen gericht op een trouwceremonie. Zij richtte zich allereerst op de kinderen en gaf aan dat zij tijdens 'het verhaaltje' mochten aanvullen, maar de kinderen waren zo onder de indruk van alles, dat zij vol aandacht aan het luisteren en aan het genieten waren van alle mooie woorden over hun juf die ging trouwen. De wens vanuit de juf werd volledig vervuld, omdat zij de kinderen mee wilde geven hoe betekenisvol een huwelijk kan zijn. 

Zelfs werd er een officiële trouwakte opgesteld, waarin vier kinderen de getuigen mochten zijn en zelf ook een handtekening mochten plaatsen. Kortom een trouwambtenaar die haar vak met veel liefde en passie uitvoert. 

"Life is a game and true love is a trophy"

14 mei 2022

Agnes is een fantastische trouwambtenaar.
Ze spreekt met veel passie en enthousiasme hierdoor is trouwen echt een feestje!
Wij kunnen haar iedereen aanbevelen, ze denkt met je mee en heeft goede ideeën en tips.
Ze is erg begaan met het bruidspaar en staat voor je klaar.
Wij hebben van haar genoten.

Groetjes, Barry en Lindsay

"Love is friendship set on fire"

7 mei 2022

Wat een fijn en lieve vrouw ben je toch! Vanaf het eerste moment gelijk een goed gevoel. Communicatie liep goed en duidelijk en bij vragen kan je altijd even terecht. We hebben het als super fijn ervaren en kijken terug op een prachtige ceremonie.

Arjan en Saskia

"Love is stillness, peace of mind. The universe is Love"

30 april 2022

Agnes is een warme en lieve vrouw die oprecht luistert naar alle verhalen. Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten over de ceremonie, het was lang maar iedereen heeft van begin tot einde zitten genieten. Ook wijzelf hebben enorm genoten! Dank je wel!

Jasmijn en Richard

"Love is metaphysical gravity."

14 FEbruari 2022

Wij hebben op 14 februari 2022 een hele bijzondere avond gehad dankzij Agnes. Tijdens de voorbespreking was er al een klik, en die is op onze trouwdag alleen maar bevestigd.

Agnes is een enorm lieve en warme vrouw, en heeft onze dag afgemaakt! 

Dankjewel hiervoor, wij genieten nog steeds na. 

Hopelijk mag je nog heel veel bruidsparen aan elkaar verbinden en wie weet tot ziens! 😘

Liefs René en Inge

"Love is the attempt to form a friendship inspired by beauty."

22 OKTOBER 2021

Agnes heeft door goed naar ons te luisteren een mooi geheel van de ceremonie gemaakt. Ze is prettig en fijn in de omgang. We hebben een geweldige ceremonie gehad waar we met plezier op terugkijken.”

Maxime en Nicolle 

"Aa forever love is a bond that can't be broken."

15 OKTOBER 2021

Vanuit onze weddingplanner kregen wij een aantal trouwambtenaren doorgestuurd om uit te kiezen. Ons oog viel meteen op Agnes. Na een heel gezellig kennismakingsgesprek wisten wij dat Agnes ons moest gaan trouwen. Er was meteen zo'n leuke klik en Agnes toonde echt interesse in ons en ons verhaal. Wij zijn uiteindelijk ook super blij dat we deze keuze hebben gemaakt, want het was precies zoals wij wilden. Veel gelachen maar ook ruimte voor een traan.

Agnes is een heel lief en warm persoon. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat het verhaal helemaal klopt!

Groetjes Renske en Martijn

"Love is the ultimate expression of the will to live."

1 OKTOBER 2021

Een trouwambtenaar kiezen voor onze bruiloft vonden wij lastig. Hoe kies je de persoon die je ceremonie gaat leiden, zonder dat je die persoon goed kent. Hoe zorg je ervoor dat diegene goed bij je past, en hoe weet je dat na een eerste telefoongesprek? Dat waren zaken die wij erg lastig vonden toen wij op zoek gingen naar onze BABS. We wisten wel dat we het persoonlijk wilde, met een lach en met een traan. Nadat we Agnes aan de telefoon gehad hadden voor de eerste keer, voelde dat al gelijk goed. Er bleef wel twijfel, want het blijft een lastige keuze, maar doordat Agnes altijd persoonlijke vragen wist te stellen aan de telefoon, voelde wij zo’n fijne klik dat wij graag onze ceremonie door haar wilde laten doen. Dat bleek uiteindelijk voor ons de perfecte keuze.

Agnes wist precies de juiste woorden te zoeken en vinden voor onze lach en onze traan (flink wat traantjes!). Ze maakt het heel persoonlijk, heel gevoelig, en brengt alles op fijne rustige toon. Ze weet precies de juiste snaar te raken op het juiste moment, en dat is erg fijn. Tijdens de ceremonie betrok ze de mensen in de zaal bij haar voordracht, en daardoor werd het een warm, prettig geheel. Ook heeft ze ons als bruidspaar overgehaald om onze eigen geloftes te doen. We hebben hier eerst over getwijfeld, maar het bleek een schot in de roos.

Het is uiteindelijk voor ons beide een van de mooiste herinneringen van de dag geweest, een heel bijzonder moment. Agnes, we willen je heel erg bedanken voor je mooie woorden tijdens de ceremonie, en voor alles wat je daaromheen gedaan hebt. We zullen ze voor altijd bij ons dragen.

Tim & Nadia

"Love is life. And if you miss love, you miss life."

8 oktober 2021

Je hebt ons goed ingelicht over allerlei zaken wat trouwen/bruiloft betreft. Onze wensen waren steeds jou uitgangspunt, van hieruit heb je alles op ons afgestemd. Je bent meelevend,  begripvol, lief en attent. Je straalt ook alles uit wat wij echt nodig hadden. Jou interesse naar ons verhaal was oprecht. Je hebt  inlevingsvermogen, wat erg belangrijk is. Je bent altijd geduldig naar ons toe geweest.

Grtjes Erik en Silochani 

"We are born of love; Love is our mother."

17 SEPTEMBER 2021

Agnes is een zeer ervaren dame die weet wat ze doet. Onze eerste ontmoeting vond bij ons thuis plaats en hier wist ik meteen: zij moet ons gaan trouwen! We hadden meteen een klik en Agnes heeft met haar mensenkennis precies de juiste vragen weten te stellen. Dit heeft geleid tot een onvergetelijke ceremonie, die heel emotioneel, stijlvol, persoonlijk en oprecht verteld is door Agnes.

Agnes, heel erg bedankt! We hebben genoten van jou mooie lieve verhalen.

Veel liefs,
Stephan en Claudia

"Love is space and time measured by the heart."

16 september 2021

Agnes jij hebt onze dag door middel van je mooie persoonlijke speech onvergetelijk gemaakt. Je betrokkenheid, warmte en steun hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is een dag met een gouden randje voor ons en onze gasten geworden. Ook hartverwarmend hoe je onze 4 kleinkinderen betrokken heb in de ceremonie.

Dank je wel voor alles, wij zijn blij dat jij ons in de echt hebt verbonden

Liefs Kees en Eva

"Life without love is like a tree without blossoms or fruit."

10 september 2021

Agnes was vanaf het begin zeer betrokken bij onze bruiloft en dacht ook goed met ons mee. De ceremonie was prachtig. Gevuld met mooie verhalen en humor. Ook werden onze gasten op een leuke manier erbij betrokken, wat een absolute meerwaarde was.

Warme groet Fabian en Ilja!

"Ultimately love is everything."

17 juli 2021

Agnes heeft vanaf het begin goed naar onze wensen geluisterd. Vanaf het begin was er duidelijke communicatie.

Ze heeft onze ceremonie fantastisch verzorgd en heel mooi gesproken. Heel erg blij dat Agnes ons heeft getrouwd!

Niels en Jessica

"Life is the flower for which love is the honey. "

18 juni 2021

Wij zijn ontzettend blij dat we Agnes hebben gekozen als trouwambtenaar. Ze was super betrokken en was heel persoonlijk. We voelden ons gelijk op ons gemak en konden makkelijk met haar praten. We merkten allebei dat ze echt haar best deed om ons te leren kennen om er op onze trouwdag een prachtig verhaal van te maken!
Wij raden Agnes bij iedereen aan!

Ian en Marijke

"Love is composed of a single soul inhabiting two bodies."

11 juni 2021

Agnes is een lieve vrouw die erg betrokken is en meedenkt in onze wensen wat we wilden op onze ceremonie.

We hebben haar leren kennen bij ons thuis tijdens het bespreken voor onze trouwdag en ze heeft er een mooi verhaal van gemaakt.

Groet Tanja en Martin

"Love is when the other person's happiness is more important than your own."

21 mei 2021

Agnes is een fantastische lieve oprechte vrouw die ons met heel veel liefde en toewijding heeft getrouwd. We hadden geen betere Babs kunnen vinden. Nogmaals heel veel dank lieve Agnes.

Liefs Mireille en Tanja

"Love is the flower you've got to let grow."

25 februari 2021

De dame weet van aanpakken, is zeer gedreven en zorgt voor een prachtige ceremonie. Ze neemt de tijd voor je en je betrokken, vol met goede ideeën en bekijkt dingen van de zonnige kant. Ondanks dat we getrouwd zijn in de corona-tijd is dit de meest waardevolle dag voor ons geworden, maar hoe kon dit dan ook anders dan zo’n geweldige persoonlijke ceremonie waar ik nog steeds een brok van in me keel krijg? Als je voor Agnes kiest als BABS dan garandeer ik je geen spijt!

Steven en Annette

"Love is the most powerful thing in the world, and you know, what love brings is joy."

12 oktober 2020

Agnes hebben we ontmoet als een super lieve en betrokken vrouw. Ze toont oprechte interesse en het voelde direct vertrouwd, alsof we haar al jaren kenden. We hoefden dan ook niet te twijfelen om haar als ambtenaar te kiezen. Ze trouwde ons met enorm veel passie, rust en een persoonlijk verhaal. We zijn enorm blij dat ze erbij was en dit gaf onze ceremonie echt een finishing touch. Enorm bedankt dat je ons wilde trouwen!

Léon en Suzanne

"Love is the answer, and you know that for sure; Love is a flower, you've got to let it grow."

10 oktober 2020

Lieve Agnes,

De passie die jij als trouwambtenaar hebt voelde je tijdens de ceremonie.

Met je kracht, je oprechte steun en betrokkenheid maakte jij onze ceremonie in deze “bijzondere tijd en onder bijzondere omstandigheden” tot een geweldig mooi moment van onze dag.

Je hebt ons verhaal zo leuk en met humor verteld. We hebben zo gelachen.     Ook hoe je onze kinderen, die getuigen waren, en onze kleindochter die  bruidsmeisje was, erbij heb betrokken maakte het geheel compleet.

De grondige voorbereiding getuigt dat jij je ambt als BABS volledig waar maakt.

Heel erg bedankt dat jij onze trouwambtenaar was.

Voor bruidsparen die nog een persoonlijke en geweldige trouwambtenaar zoeken, neem contact op met Agnes, je zal er geen spijt van krijgen.

John en Anita

"The art of love is largely the art of persistence."

19 september 2020

Wij konden het niet beter hebben getroffen dan met Agnes. Al bij het eerste gesprek voelde wij de klik. We werden warm ontvangen bij haar thuis en het voelde heel vertrouwd. Agnes wist precies de juiste vragen te stellen om er een leuk en mooi verhaal van te maken voor de ceremonie. Daarnaast is het ook gewoon oprechte interesse die ze in je heeft. Wij hebben zelfs van onze gasten complimenten over haar gehad. Al met al raden wij Agnes zeker aan! Ze is een hele warme, lieve en betrokken vrouw. 

Romy en Paul

"Life without love is like a tree without blossoms or fruit."

28 augustus 2020

Op 28-8-2020 zijn wij getrouwd door trouwambtenaar Agnes. Wat heeft zij er een mooie persoonlijke ceremonie van gemaakt. Precies zoals wij dit hadden gewenst. Ze heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. Wij kunnen terugkijken op een fantastische dag! 

 Liefs Robin en Jolanda

"E & H"

13 juli 2020

Lieve Agnes,

Bedankt voor het prettige en gezellige gesprek voorafgaand aan ons huwelijk.

Je toont werkelijke interesse in ons als individu, maar ook in onze gezinssamenstelling, toekomst en verleden. Leuk !

Met de tijdens het gesprek verzamelde informatie weet je vervolgens van de plechtigheid gezelligheid te maken.

Vooral de interactie met onze getuigen en met onszelf maakt van deze bijeenkomst een gezellig geheel. We hebben gelachen en aandachtig geluisterd.

Je hebt ons vertrouwen direct gewonnen en over je enthousiasme kunnen we alleen maar zeggen dat het daaraan zeker niet ontbreekt. Leuk en warm is het contact met jou voor ons.

Je bent “onze” BABS !

Bedankt Agnes,

Liefs, E&H

"Love is when you don't have to be with another person to touch their heart!"

10 juli 2020

Lieve Agnes,

Agnes heeft tijdens onze huwelijksceremonie laten zien dat haar ambt niet alleen stoelt op een zeer grondige voorbereiding maar ook op een grote mate van bevlogenheid. De sfeer, de voorgesprekken, het inzicht en de passie van Agnes voor haar vak hebben ervoor gezorgd dat bepaalde mijlpalen uit ons verleden naadloos waren verweven in haar betoog. Een bijzondere ervaring uitgevoerd door een bijzonder fijn mens.

Ronald & Iulia

"Love is composed of a singel soul inhabiting two bodies"

11 juli 2020
Agnes is een lieve enthousiaste trouwambtenaar. Ze neemt alle tijd om de wensen te bespreken en heeft aandacht voor elk detail. Door haar spontane persoonlijke toespraak en met alle tips voor de aankleding van de dag was het gehele plaatje compleet. 
 
Zij heeft er voor ons en de gasten een onvergetelijke dag van gemaakt. 
Voor iedereen die gaat trouwen en op zoek is naar een trouwambtenaar is Agnes zeker de perfecte ambtenaar. 
 
Groetjes Frans & Lijda

"Life is the flower for which love is the honey."

19 juni 2020

Hoi Agnes,

We vonden de ceremonie erg geslaagd, niet te lang en niet te kort. Je hebt ons verhaal goed en leuk verwoord tijdens de ceremonie, we houden wel van een losse sfeer met wat humor ertussen. We vinden je een leuke spontane vrouw die goed meedenkt met het bruidspaar over de invulling van de ceremonie en ook met leuke en goede ideeën komt. Al met al was het voor ons ondanks de rare tijd waarin we leven met alle regels ed een zeer geslaagde dag waar jij zeker een groot aandeel in bent geweest. We willen je hiervoor ook erg bedanken.

Veel liefs

Erick en Dianna

"We loved with a love that was more than love"

16 december 2019

Agnes heeft als trouwambtenaar onze trouwdag zó bijzonder gemaakt! Waar wij dachten voor een kosteloos en daarmee toch wat onpersoonlijk huwelijk in 10 minuten te gaan, maakte zij deze dag voor ons onvergetelijk. Totaal onverwacht stond ze ineens voor ons om ons huwelijk te sluiten. Met een mooi, persoonlijk verhaal, een lach en een traan. Het was een onvergetelijke dag! Agnes is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zo’n zelfde ervaring: een BABS die je trouwdag nèt even mooier, persoonlijker en geweldiger kan maken!

Heleen en Bo

“Love is a message and the message is love”

28 november 2018

Met dit nummer ontving je ons op onze trouwlocatie. Agnes, jouw prachtige persoonlijke speech heeft ons maar ook de mensen om ons heen een traantjes doen wegpinken. Maar je anekdotes hebben ons ook hartelijk doen lachen. Je nam ons in jouw verhaal mee terug in de tijd vanaf onze eerste ontmoeting tot de dag van “ja, ik wil”.  Je hebt verrassend goed weten te omschrijven wie wij echt zijn. Knap om dat zo goed neer te zetten. Zo mooi geschreven, zo mooi gesproken, zo bijzonder, zo oprecht, zo warm.


Voor ons is het een prachtige dag geweest om nooit te vergeten, mede dankzij jou.

Een lieve warme groet van Theo en Carla

Partners

Contact


Agnes Pol
Trouwambtenaar

Zuiddijk 61 A128
3255 LV Oude Tonge
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T; 06 400 743 80

Overige informatie


Kvk nummer: 24450038

BTW nummer: NL001328719B53

Lilian & Adam

Copyright © 2018-2020 Agnes trouwt. Alle rechten voorbehouden | Design & development Ministerie van Visuele Zaken